Forfatterne

  • Steeven Hegelund Spangsdorf

    Civilingeniør

    Født i 1989 i Aalborg, opvokset i Hillerød, ingeniør (MSc. Eng.) siden 2017 fra Danmarks Teknisk Universitet i Lyngby.

  • Emil Maltesen Frandsen

    IT-arkitekt

    Fra 1988, født og opvokset i Hillerød, IT-arkitekt og uddannet cand.merc.it siden 2015 fra Copenhagen Business School i København

I 2012 grundlagde forfatterne webbureauet Eos Web og udviklede hjemmesider og webprojekter til private og virksomheder i Danmark. Det skete efter årevis med selvstudie i kodning og programmering drevet af en interesse for internettets kreative muligheder. Men selvstudie uden gode ressourcer er uoverskueligt og besværligt, og meget it-materiale er usammenhængende, teoretisk tungt og virkelighedsfjernt.

Vi har udarbejdet denne bog som det, vi selv manglede og savnede i starten. En indføring i de fundamentale kodesprog med omdrejningspunkt i et realistisk udviklingsprojekt, hvor hver eneste kode har relevant betydning uden ligegyldige hello world-eksempler.

Vi tror på styrken i selvstudie og ønsker at bidrage til succes, overblik og hurtigtlærte praktiske færdigheder indenfor branchen for den nystartende udvikler eller motiverede studerende. Vi håber, at denne bog giver dig netop det.

Emil & Steeven
da_DKDansk